Munkaügyi Levelek      
Előfizetőink honlapunkon feltett kérdésére 7 napon belül e-mailben választ adunk!
Előfizetőink honlapunkon feltett kérdésére 7 napon belül e-mailben választ adunk!

A találat a megadott foglalkoztatási támogatás tárgyszóra

Az Ön által megadott fenti keresési szempont(ok)nak megfelelő kérdést időrendben (legfrissebb elől) jelenítettük meg. Kattintson alább a válasz megjelenítéséhez!

A találat: Foglalkoztatási támogatások igénybevételének lehetősége

Kérdés: Független színházként pályakezdő színművészeket szeretnénk foglalkoztatni egyrészt munkaerő-bővítés, másrészt a friss diplomások tapasztalatszerzése céljából, egyfajta továbbképzésként. Bértámogatást szeretnék igényelni e célból. Mik lennének a lehetőségeim?
Részlet a válaszból: […]teremtésével összefüggő személyi jellegű ráfordításokhoz (regionális beruházási és foglalkoztatási támogatás).A támogatás annak a munkáltatónak nyújtható, amelya) a támogatás iránti kérelmét, illetve pályázatát a beruházás megkezdése előtt benyújtotta;b) a költségek legalább huszonöt százalékát saját forrásból biztosítja;c) rendelkezik a kötelezettségek teljesítését elősegítő anyagi biztosítékkal;d) kötelezettséget vállal arra, hogyda) a támogatási igényben megjelölt összegnél kevesebb támogatás megállapítása esetén a megvalósításhoz szükséges pénzügyi fedezet különbözetét pótolja, vagy a beruházás megvalósítására vonatkozó tervét a rendelkezésre álló összegek figyelembevételével átdolgozza,db) a beruházást a támogatási igény benyújtását követően kezdi meg,dc) a beruházást annak megkezdésétől számított két éven belül befejezi,dd) a munkavállalókat a támogatási igényben megjelölt létszámban a beruházás befejezésétől számított kilencven napon belül munkaviszony keretében alkalmazza, majd azt követően a beruházásra tekintettel alkalmazott létszámot és a pályázat benyújtását[…] részlet vége a válaszból.
Ha szeretné a választ elolvasni, akkor kérjük kattintson ide!
A válasz időpontja: 2018. szeptember 24.
Az olvasói kérdés sorszáma a Munkaügyi Levelek adatbázisban: 3374
Kapcsolódó tárgyszavak: ,
Kapcsolódó összes tárgyszó: ,