A 2008-től kéthetente megjelenő Munkaügyi Levelek a mai napig 4713 olvasói kérdést válaszolt meg kérdezz-felelek formában. A válaszok a munkaügyi szempontok mellett az adózási vonatkozásokra is figyelnek.

Ha keresni akar a Munkaügyi Levelek honlapján, úgy írja be a főoldalon a „KERESSEN 4713 munkaügyi cikkben” szövegmezőbe az Önt érdeklő kifejezés(eke)t! Indítsa el a keresést, majd a kifejezésre vonatkozó szűrések közül válassza ki az Önnek megfelelőt!
Nyomja meg a „Tovább” gombot, a megjelenő következő oldalon távolodó időrendben találja a beírt kifejezést tartalmazó cikkeket. Ugyanitt a fehér mezők bármelyikének változtatásával módosíthatja a keresési beállításait, amelyeket a „Keresés módosítása” gombbal indíthat el.

Nézze meg rövid videónkat a kereső használatáról

Ha kérdezni akar, és Ön a Munkaügyi Levelek előfizetője, úgy választ is kaphat egyéni munkaügyi problémáira. Javasoljuk, hogy kérdésének megfogalmazása előtt tekintse át a „Tudnivalók kérdezőknek” link mögötti tartalmat. Bejelentkezés után a „KÉRDEZZEN, 7 napon belül választ kap” alatti szövegmezőbe írja be az Önt érdeklő munkaügyi kérdést, és az „Elküld” gombbal juttassa el hozzánk! Kérdésére a választ 7 napon belül megküldjük e-mailben, és valószínűleg a Munkaügyi Levelek következő számainak valamelyikében is leközöljük azt, megtartva a kérdező anonimitását.

Kiegészítő szolgáltatásaink: Előfizetőink már a nyomtatott lap megjelenése előtt hozzáférhetnek honlapunkon a legfrissebb tartalmakhoz. A Munkaügyi Levelek honlapon bármikor keresést végzők e-mail-címére értesítést küldünk a keresett szóval kapcsolatban megjelent új cikkekről. Előfizetőink igénylés esetén egy keresővel ellátott CD-n is megkapják minden évben a 2008-től a tavalyi év végéig a Munkaügyi Levelek teljes tartalmát. A CD internetkapcsolat nélkül is használható.