Munkaügyi Levelek      
Előfizetőink honlapunkon feltett kérdésére 7 napon belül e-mailben választ adunk!
Előfizetőink honlapunkon feltett kérdésére 7 napon belül e-mailben választ adunk!

A találat a megadott közhasznú munkavégzés tárgyszóra

Az Ön által megadott fenti keresési szempont(ok)nak megfelelő kérdést időrendben (legfrissebb elől) jelenítettük meg. Kattintson alább a válasz megjelenítéséhez!

A találat: Köztisztviselői besorolás - a közhasznú munkavégzés beszámítása

Kérdés: Polgármesteri hivatalnál dolgozó köztisztviselő esetében, amennyiben ezt megelőzően két évig (2006-2007) közhasznú munkavállalói munkaszerződése volt ugyanezen polgármesteri hivatallal, ez a két év beleszámít-e a besorolásnál, illetve a jubileumi jutalomnál?
Részlet a válaszból: […]31-ével megszűnt a közhasznú munkavégzés, a közmunkaprogram, valamint a közcélú munka lehetősége, a közfoglalkoztatás átalakítása következtében 2011. január 1-jétől egységes közfoglalkoztatási rendszert vezettek be.A Kttv. 150. §-ának (3) bekezdés taxatíve meghatározza a jubileumi jutalomra jogosító idő megállapításánál figyelembe vehető időtartamokat. Ekkor - egyebek mellett - figyelembe kell venni a Kttv., valamint a Ktv. hatálya alá tartozó munkáltatónál munkaviszonyban, közszolgálati, illetőleg kormánytisztviselői jogviszonyban töltött időt [Kttv. 150. § (3) bek. a) pont]. 2010. december 31. előtt a Ktv. 2. §-ának d) pontja úgy rendelkezett, hogy a Ktv. hatálya nem terjedt ki a közhasznú munkavégzés, a közmunka, közcélú munkavégzés keretében foglalkoztatottra, valamint az alkalmi munkavállalói könyvvel foglalkoztatott munkavállalóra.Így, bár a fentiek[…] részlet vége a válaszból.
Ha szeretné a választ elolvasni, akkor kérjük kattintson ide!
A válasz időpontja: 2021. szeptember 21.
Az olvasói kérdés sorszáma a Munkaügyi Levelek adatbázisban: 4253
Kapcsolódó összes tárgyszó: , ,