Munkaügyi Levelek      
Előfizetőink honlapunkon feltett kérdésére 7 napon belül e-mailben választ adunk!
Előfizetőink honlapunkon feltett kérdésére 7 napon belül e-mailben választ adunk!

A találat a megadott parkolóhely tárgyszóra

Az Ön által megadott fenti keresési szempont(ok)nak megfelelő kérdést időrendben (legfrissebb elől) jelenítettük meg. Kattintson alább a válasz megjelenítéséhez!

A találat: Parkoló bérlése

Kérdés: Az irodaházban, ahol dolgozom, béreltem parkolót. 2018-ban a duplájára emelte a munkáltatóm a parkoló bérleti díját. Indoklásként csak arról tájékoztatott, hogy megváltoztak az adózási szabályok. Az én esetemben a parkolóbérlés milyen jogszabályba tartozik?
Részlet a válaszból: […]egyébként maga a munkáltató) a bérleti díjat hogyan változtathatja meg egyoldalúan, a vele aláírt bérleti szerződésbe foglalt feltételek tartalmától függ. Ha mégsem bérletről van szó, hanem a munkáltató valamely, munkaviszonyhoz kapcsolódó egyéb juttatásként biztosított (kedvezményes) ellenérték fejében a parkolóhelyet, akkor ennek feltételeit a munkáltató belső szabályzatának vagy egyoldalúan kialakított gyakorlatának kellett meghatároznia az Mt. 17. §-a alapján. Az is lehetséges, hogy ennek feltételeit a munkaszerződésbe[…] részlet vége a válaszból.
Ha szeretné a választ elolvasni, akkor kérjük kattintson ide!
A válasz időpontja: 2018. május 28.
Az olvasói kérdés sorszáma a Munkaügyi Levelek adatbázisban: 3264
Kapcsolódó tárgyszavak: , ,
Kapcsolódó összes tárgyszó: , ,