Munkaügyi Levelek      
Előfizetőink honlapunkon feltett kérdésére 7 napon belül e-mailben választ adunk!
Előfizetőink honlapunkon feltett kérdésére 7 napon belül e-mailben választ adunk!

A találat a megadott részteljesítés tárgyszóra

Az Ön által megadott fenti keresési szempont(ok)nak megfelelő kérdést időrendben (legfrissebb elől) jelenítettük meg. Kattintson alább a válasz megjelenítéséhez!

A találat: Jutalék - nem járhat részteljesítés esetén

Kérdés: Ha az értékesítői jutalékszabályzat akként rendelkezik, hogy a megkötött üzletet követően csak a teljes adminisztráció elvégzése esetén jár a jutalék, annak a munkavállalónak ki kell-e fizetni a jutalékot, aki az üzletet megkötötte, de a munkaviszonya megszűnése okán nem tudja már az adminisztrációt elvégezni?
Részlet a válaszból: […]abban az esetben jár, ha a munkáltató által e körben meghatározott valamennyi feltétel teljesül. Az adott esetben, ha a munkáltató egyértelműen akként rendelkezik, hogy a jutalékra való jogosultság feltétele az, hogy az értékesítéséhez szükséges összes dokumentum rendelkezésre álljon, és az adminisztráció el legyen végezve, akkor a juttatás azt a munkavállalót illeti meg, aki e feltételeket is teljesíti.Amennyiben ez egyértelmű a munkavállaló számára, mivel a munkajogviszony megszűnését megelőző időszakban is minden esetben ekként került számára megfizetésre az általa értékesített és teljes dokumentációval ellátott munka után járó jutalék, a feltételek teljesítésének hiányában, a jutalékra nem formálhat igényt. A munkáltató jogosult[…] részlet vége a válaszból.
Ha szeretné a választ elolvasni, akkor kérjük kattintson ide!
A válasz időpontja: 2019. december 16.
Az olvasói kérdés sorszáma a Munkaügyi Levelek adatbázisban: 3771
Kapcsolódó tárgyszavak: , ,
Kapcsolódó összes tárgyszó: , ,